NK en ZK Onderwaterfoto- en videografie 30 september 2017

Afgelopen mei deden bijna 100 fotografen en filmers mee aan het Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie en –videografie. 

De beelden zijn gemaakt in het Grevelingenmeer, Oosterschelde, Veerse Meer en enkele zoetwaterplassen. 

Tijdens de prijsuitreiking op 30 september in theater Podium Hoge Woerd in Castellum Hoge Woerd in De Meern worden de winnaars van de verschillende wedstrijden bekend gemaakt en laten we de foto’s en films van de winnaars zien. De prijsuitreiking start om 19.30 uur.

De prachtige beelden zijn soms ware kunstwerken van veel voorkomend en bijzonder onderwaterleven en het is vaak onvoorstelbaar dat de foto’s en films in Nederland zijn gemaakt.

De nieuwe Nederlands Kampioen mag deelnemen aan het Europees Kampioenschap in 2018.

Toegangsprijs

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen gratis naar de prijsuitreiking. De entreekosten voor bezoekers die niet aan de wedstrijd hebben deelgenomen zijn 2,50 euro. Hiervoor krijg je toegang tot de prijsuitreiking en een drankje bij binnenkomst.

Korting voor NOB-leden

Als je lid bent van de NOB krijg je 2,50 euro korting en kun je dus gratis naar de prijsuitreiking. De kortingscode staat in Onderwatersport Magazine van maart en mei 2017 of is op te vragen via info@onderwatersport.org. Vermeld daarbij je NOB-relatienummer.


De inschrijfperiode is niet actief.

Kaart
Waar & Wanneer
Technical Meeting
Zaterdag 6 mei 10.00 uur 11.30 uur
Restaurant de Grevelingen
1e Wedstrijddag
Zaterdag 13 mei van 6.00 tot 18.00 uur
Extra wedstrijddag zoetwater
Zaterdag 20 mei van 6.00 tot 23.59 uur
2e Wedstrijddag
Zaterdag 17 juni van 6.00 tot 18.00 uur
BBQ
Zaterdag 17 juni van 19.00 tot 22.00 uur
Prijsuitreiking
Zaterdag 30 september vanaf 19.30 uur
Route ROUTE NAAR CASTELLUM HOGE WOERD

Met de auto:
Castellum Hoge Woerd is met de auto goed bereikbaar. Volg hiervoor de bruine borden ‘Castellum’.
Maak je gebruik van een navigatiesysteem? Gebruik dan als adres: Groenedijk 1, De Meern. Het kan zijn dat jouw navigatie ons gloednieuwe adres (Hoge Woerdplein 1) nog niet herkent.

Het parkeerterrein ligt meteen links na de rotonde, aan de toegangsweg ’t Zand.
Houd er rekening mee dat Castellum Hoge Woerd midden in een woonwijk ligt en parkeer in de daartoe aangegeven vakken en niet bij bewoners voor de deur. Rijd voorzichtig en let op fietsers en wandelaars.