NK en ZK Onderwaterfoto- en videografie

Zeeuws Kampioenschap
Neem je je digitale camera of actioncam soms mee onder water? En zou je je foto's of filmpjes wel eens aan een jury willen laten zien, in plaats van ze alleen op je computer te zetten? Doe dan mee aan het Zeeuws Kampioenschap onderwaterfotografie of onderwatervideografie!

Open Nederlands Kampioenschap
Heb je al de nodige ervaring met onderwaterfotografie of onderwatervideografie? Doe dan mee aan het Open Nederlands Kampioenschap! Bij fotografie zijn er vijf categorieën: groothoek zonder model, groothoek met model, macro, visportret en een thema. Je mag kiezen in welke categorieën je wilt deelnemen. Maar alleen als je voor alle categorieën foto's inlevert maak je kans op de titel Overall Kampioen 2017!

Nieuw:
foto's in zoet water
Dit jaar is er een nieuwe categorie toegevoegd aan het ONK: zoet water. Deze categorie krijgt een winnaar maar telt niet mee voor het overall klassement. Ingeleverde beelden mogen in iedere Nederlandse zoetwaterplas gemaakt zijn.

Nieuw: ZK (Actioncam) onderwatervideo
Film je onderwater met een actioncam, fotocamera of telefoon, dan kun je meedoen aan het ZK Onderwatervideografie. Je maakt dan een filmpje van maximaal zes minuten waar het plezier en de actie onderwater vanaf spat!

Nieuw: ONK Team
In de teamwedstrijd kan je samen met vrienden van je vereniging, duikschool, duikwinkel etc deelnemen aan de wedstrijd. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. Ieder teamlid moet met minimaal één foto deelnemen. Je doet als team mee in alle zes categorieën en de totaalscore bepaald de uitslag. Plezier en van elkaar leren staan centraal in de team wedstrijd!

Praktische informatie
Inschrijven kan vanaf 1 maart 12.00 uur via deze website. Op zaterdag 6 mei 2017 is er een (niet-verplichte) informatiebijeenkomst (Technical Meeting). De wedstrijddagen zijn zaterdag 13 mei en zaterdag 17 juni 2017. Op zaterdag 20 mei is er een extra wedstrijddag voor de zoet water wedstrijd. De winnende fotografen en videografen worden zaterdagavond 30 september 2017 bekend gemaakt. Wil je meer informatie over de wedstrijden kijk dan op de website van de wedstrijden of stuur een e-mail via het aquashot@onderwatersport.org boven aan de pagina.

Inschrijven ONK Team
Je kunt je als team inschrijven voor het ONK Team. Als je geen team hebt en onder begeleiding van een coach in één van de teams wilt deelnemen, dan kun je je direct inschrijven via de inschrijfmodule. Wil je jouw vereniging, duikschool of groep vrienden als team inschrijven, stuur dan eerst een e-mail aan aquashot@onderwatersport.org met daarin de naam van jouw team en de namen van de deelnemers. We zetten dan een team voor je klaar, waarna de teamleden zich kunnen inschrijven.


Korting voor NOB-leden
Als je lid bent van de NOB krijg je 2,50 euro korting. De kortingscode staat in Onderwatersport Magazine die in maart en mei 2017 uitkomt. Je hoeft geen lid van de NOB te zijn om aan de wedstrijden deel te nemen.Je profiel
Geeft verplicht veld aan
Kaart
Waar & Wanneer
Technical Meeting
Zaterdag 6 mei 10.00 uur 11.30 uur
Restaurant de Grevelingen
1e Wedstrijddag
Zaterdag 13 mei van 6.00 tot 18.00 uur
Extra wedstrijddag zoetwater
Zaterdag 20 mei van 6.00 tot 23.59 uur
2e Wedstrijddag
Zaterdag 17 juni van 6.00 tot 18.00 uur
BBQ
Zaterdag 17 juni van 19.00 tot 22.00 uur
Prijsuitreiking
Zaterdag 30 september vanaf 19.30 uur
Route Route naar restaurant de Grevelingen